Ben jij klaar om je gezondheid te biohacken met een smaakvol, voedzaam en eenvoudig gerecht? Deze heerlijke Steak met champignons en zoete aardappel is dé keuze voor de moderne vrouw die haar energielevel wil boosten én genieten van heerlijk eten.
De combinatie van malse steak, aardse champignons en zoete aardappel is een biohack-droom: steak is rijk aan ijzer en hoogwaardige eiwitten om je spieren en energieniveau te ondersteunen, champignons zitten vol antioxidanten en vitamine D voor een sterk immuunsysteem, terwijl zoete aardappel complexe koolhydraten levert om je bloedsuiker stabiel te houden. Voeg daar een snufje kruiden en een vleugje avocado olie aan toe, en je hebt een maaltijd die zowel voedzaam als vullend is.
Heb je al eens nagedacht over grasgevoerd vlees? Dit zit boordevol eiwitten, en gezonde dierlijke vetten die jouw biohackingsreis optimaliseert en zo de koolhydraten uit je maaltijd balanceert.
Serveer dit gerecht als voedzaam diner, perfect na een drukke werkdag of een intensieve training. Maak het af met een handje verse peterselie en een scheutje olijfolie voor een smaakexplosie die je lichaam én smaakpapillen zal bedanken. Biohack je weg naar vitaliteit met deze superplate! 🥩

Steak met champignons en zoete aardappel
Porties
Bereidingstijd
50 minEnergie
407 kcalIngredienten
Recept
Plaats de steak in het midden van de pan en bak deze voor 13-15 minuten, draai de steak om de 3 minuten even om tot er een donkere korst ontstaat.
Voeg hier ook de kastanjechampignons aan toe en bak deze 5-7 minuten tot ze bruin van kleur zijn.
Bewaren is bij dit recept mogelijk, bewaar dit in een afgesloten bakje en in de koelkast!
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 610 kcal |
Fat (Vetten) | 38,0 gram Verzadigd: 8,5 gram |
Protein (Eiwit) | 44,5 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 29,8 gram |
Vezels | 6,3 gram |
Zout | 0,6 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?