Deze gezonde AVG bake tray met kip, sperziebonen en zoete aardappel is snel, voedzaam en makkelijk uit de oven.
Heb je zin in een voedzame en makkelijke maaltijd zonder uren in de keuken te staan? Deze AVG bake tray (Aardappel, Vlees, Groente) is dé oplossing! Alles gaat samen op één bakplaat de oven in, waardoor je minimale afwas hebt en toch geniet van een smaakvolle en gebalanceerde maaltijd.
De combinatie van sappige kip, knapperige sperziebonen en zoete aardappel zorgt voor een perfecte mix van eiwitten, vezels en gezonde koolhydraten. Met een paar simpele kruiden tover je in no-time een gerecht op tafel dat zowel doordeweeks als in het weekend een winnaar is. Kortom: weinig moeite, veel smaak!

Porties
Bereidingstijd
45 min.Energie
400 kcalIngredienten
Recept
Plaats de kipdij-filet en de zoete aardappelpartjes op de bakplaat en besprenkel deze met extra vierge bio olijfolie en kruid deze met keltisch zeezout en zwarte peper, paprikapoeder en tijm. Bak dit voor 30 minuten in de oven tot alles gaar is.
Bewaar dit gerecht in een luchtdicht bakje voor maximaal 3 dagen in de koelkast!
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 400 kcal |
Fat (Vetten) | 10 gram Verzadigd: 2 gram |
Protein (Eiwit) | 33 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 41 gram |
Vezels | 7 gram |
Zout | 0,3 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?