AVG bake tray

29 januari 2025

Diner, Recepten

Deze gezonde AVG bake tray met kip, sperziebonen en zoete aardappel is snel, voedzaam en makkelijk uit de oven.

Heb je zin in een voedzame en makkelijke maaltijd zonder uren in de keuken te staan? Deze AVG bake tray (Aardappel, Vlees, Groente) is dé oplossing! Alles gaat samen op één bakplaat de oven in, waardoor je minimale afwas hebt en toch geniet van een smaakvolle en gebalanceerde maaltijd.

De combinatie van sappige kip, knapperige sperziebonen en zoete aardappel zorgt voor een perfecte mix van eiwitten, vezels en gezonde koolhydraten. Met een paar simpele kruiden tover je in no-time een gerecht op tafel dat zowel doordeweeks als in het weekend een winnaar is. Kortom: weinig moeite, veel smaak!

AVG bake tray

Biohack kalkoen

Porties

Bereidingstijd

45 min.

Energie

400 kcal

Ingredienten


Recept

1.

Verwarm de oven voor op 180 °C en voorzie een bakplaat met een bakpapiertje

2.

Plaats de kipdij-filet en de zoete aardappelpartjes op de bakplaat en besprenkel deze met extra vierge bio olijfolie en kruid deze met keltisch zeezout en zwarte peper, paprikapoeder en tijm. Bak dit voor 30 minuten in de oven tot alles gaar is.

3.

Wanneer alles gaar is, haal je de kip en aardappel uit de oven en verdeel je de sperziebonen over de bakplaat. 

4.

Stop de plaat terug in de oven voor 10 – 15 minuten tot alles gaar is. Dien alles op je bord en ENJOY! 

Bewaar dit gerecht in een luchtdicht bakje voor maximaal 3 dagen in de koelkast!


Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.

Energy (Energie)400 kcal
Fat (Vetten)10 gram
Verzadigd: 2 gram
Protein (Eiwit)33 gram
Carbohydrate (Koolhydraten)41 gram
Vezels 7 gram
Zout 0,3 gram

Heerlijke Hollandse pot!

Volg ons op instagram voor meer inspiratie

Deze recepten in jouw weekmenu?

Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?

wrap vegetarische shoarma kip spiesjes 6U5A1881 IMG_6868-min-750x500 IMG_83401-scaled IMG_8847-225x300