Zalm gevuld met geitenkaas is een eenvoudig, maar luxe gerecht voor een gezond diner. Perfect voor visliefhebbers!
Dit recept voor zalm gevuld met geitenkaas is de perfecte combinatie van luxe en eenvoud. De romige geitenkaas voegt een rijke, verfijnde smaak toe die perfect in balans is met de zachte zalm.
Het gerecht is niet alleen een feest voor je smaakpapillen, maar ook voor het oog, en ideaal voor een speciaal diner of een gezellig etentje met vrienden. Laat je verrassen door de smaken die zich in dit gerecht samenkomen en geniet van een heerlijke, gezonde maaltijd!

Porties
Bereidingstijd
35 min.Energie
1125 kcalIngredienten
Recept
Kook de rijst in de kippen bouillon volgens de instructies op de verpakking. (Gebruik de bouillon als water).
Plaats de zalm aan 1 kant van de bakplaat met het vel naar beneden. Snij de zalm op 2 plekken in en vul elk gat met de geitenkaas. Smeer vervolgens de dijon mosterd daar overheen.
Bewaar dit gerecht voor maximaal 3 dagen in een luchtdicht bakje in de koelkast!
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 1125 kcal |
Fat (Vetten) | 60,9 gram Verzadigd: 12,6 gram |
Protein (Eiwit) | 59,6 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 47,5 gram |
Vezels | 10 gram |
Zout | 2 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?