Maak een heerlijke frittata met champignons en asperges! Dit makkelijke recept is perfect voor ontbijt of lunch en zit boordevol smaak.
Een frittata is het perfecte gerecht voor elk moment van de dag. Of je nu een voedzaam ontbijt of een lichte lunch wilt. Deze frittata met champignons en asperges brengt een heerlijke combinatie van aardse en frisse smaken samen. De romige textuur van de eieren, de hartige bite van de paddenstoelen en de knapperige, subtiele zoetheid van asperges maken dit gerecht tot een echte favoriet. Bovendien is het eenvoudig te bereiden en ideaal om restjes groenten in te verwerken.

Porties
Bereidingstijd
25 min.Energie
175 kcalIngredienten
Recept
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 175 kcal |
Fat (Vetten) | 25 gram Verzadigd: 5 gram |
Protein (Eiwit) | 25 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 5 gram |
Vezels | 2 gram |
Zout | 0,5 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?