Geniet van deze voedzame kip en boerenkool salade met een frisse dressing en sappige kip. Perfect voor lunch of diner!
Op zoek naar een salade die zowel voedzaam als verrassend lekker is? Deze kip en boerenkool salade combineert het beste van beide werelden! De stevige boerenkoolbladeren worden heerlijk mals door een frisse dressing, terwijl sappige stukjes kip voor een hartige bite zorgen. Frisse toppings zoals verse koriander geven de salade extra smaak, en een vleugje citroensap maakt de smaak helemaal af. Perfect als lichte lunch!

Porties
Bereidingstijd
45 min.Energie
467 kcalIngredienten
Recept
Verhit de oven voor op 220 °C. Leg de kip in een ovenschaal en besprenkel deze met de olijfolie. Breng de kip op smaak met de kruiden.
Bewaar dit gerecht in een luchtdicht bakje voor maximaal 2 dagen in de koelkast!
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 467 kcal |
Fat (Vetten) | 32,6 gram Verzadigd: 6,7 gram |
Protein (Eiwit) | 28,2 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 20 gram |
Vezels | 8,7 gram |
Zout | 2,5 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?