Geniet van deze heerlijke spinazie-ricotta kip met broccoli, een eiwitrijk en romig ovengerecht dat perfect is voor een voedzame maaltijd.
Op zoek naar een heerlijk, voedzaam en eenvoudig gerecht? Deze spinazie-ricotta kip met broccoli is een echte smaakbom en perfect voor een doordeweekse maaltijd. De malse kipfilet wordt gevuld met een romige mix van ricotta en spinazie, en krijgt een knapperige korst uit de oven. Samen met gestoomde broccoli vormt dit gerecht een voedzame en evenwichtige maaltijd die zowel licht als vullend is.

Porties
Bereidingstijd
35 min.Energie
333,5 kcalIngredienten
Recept
Snijd de kipfilet licht in door de lengte om een holletje te creëren. Besprenkel de kip met de olijfolie.
Mix in een kommetje de ricotta en spinazie goed door en gebruik dit mengsel om de kipfilet de vullen.
Bewaar dit gerecht in een luchtdicht bakje voor maximaal 2 dagen in de koelkast!
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 333,5 kcal |
Fat (Vetten) | 12,9 gram Verzadigd: 6,1 gram |
Protein (Eiwit) | 44,8 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 6,2 gram |
Vezels | 6,9 gram |
Zout | 0,2 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?